Efter mere end 20 år i den Internationale Farmaceutiske Industri – de sidste 16 år i leder stillinger – har jeg opnået en detaljeret indsigt i, hvordan arbejdsgangene og arbejdsvilkårene er i store Internationale Virksomheder og i denne branche i særdeleshed.

Siden finanskrisen i 2008 har vilkårene ændret sig markant – Globalisering og dermed international konkurrence har presset firmaerne økonomisk, med mange optimeringskrav til følge. Øgede dokumentationskrav i stort set alle brancher har i samme periode påvirket yderligere i retning af effektivisering og LEAN implementering.
Vi har alle skullet løbe stærkere og nå mere på kortere tid.

Stress er i samme periode blevet en “folkesygdom”  – både i Danmark og Internationalt.
Som certificeret Master Coach fra 2008 og certificeret Stresscoach fra 2017, har jeg haft mange klienter, der har mærket det øgede pres i jobbet og mange har været stressramt i større eller mindre grad.

Jeg ønsker at hjælpe til en øget forståelse for, hvad stress er, hvordan stress forebygges, og hvordan man kommer ud af en stress situation og tilbage på sporet igen.

The DESTRESS Journey er min model for vejen ud af stress, som er baseret på min mangeårige erfaring som leder, coach og medarbejder i Internationale Virksomheder samt velafprøvede metoder til at blive stressfri.

Et forløb hos Nymann Stress Center vil afklare, hvor ramt af stress du er, hjælpe dig trygt og sikkert igennem en nødvendig afstressningsperiode og guide dig tilbage igen, på ret kurs i dit liv.

Målet er, at du bliver STRESSFRI – EN GANG FOR ALLE!

        Conni Nymann

        Stressrådgiver, Coach, MSc. Pharm.